Hela Sverige ska leva går på armbrytartävling





Hela Sverige ska leva går på armbrytartävling


Girl-power-sv-small (2).jpg (58.58kb)



På söndag, den 8 mars, samlas fler än 450 armbrytarentusiaster i Lisebergshallen i Göteborg för att se på när 50 armbryterskor från 13 länder gör upp om vem som är starkast. Det är världens tuffaste armbrytartävling med tretton tävlande som har världsmästartitlar. Allt från junior till master.

- Ju tyngre de är desto tuffare är de. Realistiska förväntningar är att vi får med ett par tre stycken svenskor bland de nio bästa, säger Heidi Andersson som är flerfaldig världsmästare i klassen minus 60 kilo.

Heidi är även Hela Sverige ska levas landsbygdsambassadör, liksom initiativtagare och projektledare för tävlingen. På söndag är hon dock "bara" tävlande.


- Att jag varit upptagen med projektledarskapet betyder naturligtvis att grundförutsättningarna inte är de bästa. Men, mentalt har jag förberett mig, säger Heidi.


Ulrik Strömberg från Hela Sverige ska levas kansli kommer att vara på plats med armkraft och inspirerande material om Hela Sverige ska leva, liksom Mette Waldrop och Holger Andersson från Göteborgsregionens länsbygderåd. Varför inte utmana dem på en armbrytning...

Läs mer på Hela Sverige Ska Leva


Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter