Bra jobbat med rondellen, Hanebo framtid!




Äntligen ska Kilafors få den efterlängtade rondellen. Vi som dagligen kör i den korsningen är jublande glada, och framför allt tacksamma för det arbete som Hanebo framtid har lagt ned för att det faktiskt ska bli en rondell. Ur trafiksäkerhetssynpunkt kommer det att bli ett väldigt lyft.

Utsmyckning av rondeller har blivit ett hett ämne i allmänhet, och av Kilaforsrondellen i synnerhet. Nu tar Hanebo framtid vara på en fantastisk legend och ger den liv och uttryck, det är lysande. Det blir vackert för oss som bor här, och det blir ett landmärke som passerande lätt kan komma ihåg och därmed kan vi positionera vår vackra bygd ytterligare. Att ta vara på den sällsamma legenden är helt rätt.

Men hur vissa människor kan tolka det som att vi dyrkar djävulen och därmed onda krafter övergår mitt förstånd fullständigt. Protesterar ni varje år mot hälsingehambon också? Och har ni inte förstått att hela berättelsen egentligen är oerhört sedelärande och skapad som en uppmaning att välja kyrkan före syndiga nöjen?

Så om jag ska ha någon invändning mot den tänkta utsmyckningen så vore det att den levererar lite väl högkyrkliga moralpredikningar. Men jag tänker inte ha några invändningar, utan jag vill bara hylla idén och än en gång tacka för allt jobb som Hanebo framtid lägger ned för vår bygd!

Tobbe Lundell

Segersta

Läs mer i Söderhamns Kuriren

Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter