Vi på landsbygden som sitter bakom ratten, får nog fortsätta att betala in drivmedelsskatten...



Läs mer på Dyng-Bengts blogg

Vi på landsbygden som sitter bakom ratten, får nog fortsätta att betala in drivmedelsskatten...


Det finnes forfarande dom som lever efter en annan bibel, i USA kommer man att köpa bensinbilar utan tvivel... Det är nog bra att övergången tar sin lilla tid, kanske vi först skall gå över till hybrid... hos experterna det pratas mest om diesel och etanol, hur vi nu skall få det att räcka med vår alkohol... Men enligt vår regering skall den finnas landet över, men på landsbygden vi ej den behöver... Som en plåga genom landet detta bara skär, lägger ner och ställer till besvär... Här kommer vårat svar, vi vill ha våra mackar kvar... Bensin, diesel och vinkraftsel, på detta ser vi inget fel... På landet måste vi ju diesel ha, annars funkar traktorn inge bra... Om jag väntar ett tag till, en el-bil jag köra vill... Men som vanligt så har man inte ekonomin, man får fortsätta köra på bensin... Vi på landsbygden som sitter bakom ratten, får nog fortsätta att betala in drivmedelsskatten...

Bensinbilen snart död Bil Aftonbladet:

"Nu vill svenska folket ha diesel och etanol Bensinbilen kippar efter andan. I dag är bara var tredje såld bil bensindriven. - De bilar vi är vana vid är på väg att försvinna, säger bilförsäljare Fredrik Dungmar."

Kommentarer
Postat av: Sofie kihlman

svenska folket vill inte alls ha etanol, tvärtom, länge leve diesel, 98 och 95.. var som här i piteå köpte kommunen in etanolbilar men vi hade ingen mack att tanka dom :( herregud, allt detta bensinsnacket har gått förlångt, vi måste sätta ner foten innan det är försent, dom där politikerna i stockholm måste se utanför stockholms 50skylltar....... vi på lansbyggden måste ha bil för att ta oss någonstanns då buss/tåg svikt oss.. Vi måste göra nått fort innan det är försent..... politikerna måste börja tänka på folket, allt dom behöver göra är att lyssna..

2011-04-14 @ 17:50:33

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter