Vill du ha ett kul jobb under hösten? Då ska du läsa resten!
Kompetenta Anordnare - ett projekt med Hela Sverige Ska Leva, Sveriges Civilförsvarsförbund och Coompanion Sverige

Våren 2008 erbjöds föreningslivet i Sverige möjlighet att ordna meningsfull sysselsättning för människor i utanförskap som omfattas av jobb- och utvecklingsgarantins fas 3. Föreningarna eller anordnare som det kallas får en ersättning för varje person man kan ta emot.

Många föreningar har redan nappat på erbjudandet. Men många vet inte att möjligheten finns. Att vara anordnare kan också visa sig vara mer krävande än man tror och för att våra föreningar ska bli bra anordnare har vi fått pengar från svenska ESF-rådet för att hjälpa till.

Nu söker vi regionala informatörer som ska arbeta med att hitta anordnare inom våra organisationer och också se vad de behöver för kompetensutveckling.

Det är bråttom, redan nu i september börjar arbetet med att kartlägga anordnare och utbildningsbehov, kontakta föreningar och lokala arbetsförmedlingar och ordna möten. Mycket telefonerande lär det bli.
Du kanske arbetar inom föreningslivet och är nyfiken, gillar folk och har lätt för att ta kontakt. Körkort är en nödvändighet, liksom dator & telefon. Arbetet gäller två månaders heltid som kan delas upp i deltid under perioden september/december. Projektarbetet startar i mitten av september med inläsning och internat 2 dagar. Vi söker medarbetare för de fyra områdena:

Kronoberg, Kalmar och Gotlands län
Jönköping, Östergötland, Södermanland och Örebro län
Värmland, Västmanland och Uppsala län
Västerbottens län


Låter det kul? Hör av dig med blixtens hastighet till
ulla.herlitz@helasverige.seTel: 070-362 82 34

Annonsen i sin helhet


Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter