Nytändning i Fegen




Nytändning i Fegen

 Byn Fegen i Halland har fått nytändning, skriver Fegenbon Inger Karlsson. Invånarna arbetar bland annat för att få pengar till en ny värmepump och nytt tak till bygdegården, liksom att fixa en flyttbar bensinmack.

Bygdegårdsföreningens nya styrelse har rivstartat och det är massor av aktiviteter i gården; barncafé, whiskeyprovning, nationaldagsfirande - för att bara nämna något av allt det som händer.


Storbildsteven har blivit en succé och folk i alla åldrar har samlats för att se fotbollsmatcher, Körslaget, Melodifestivalen med mera.- Det känns som om det börjar vända för bygden nu, säger Krister Classon, ordförande i Bygdegårdsföreningen till lokalbladet "Inlandsbladet".

Den 8 augusti arrangeras musikfest med flera orkestrar och i september blir det teater. Alla är hjärtligt välkomna, skriver Inger Karlsson som gärna ser gäster från hela Sverige. Hon föreslår att de som är intresserade hyr en buss!

Läs mer om verksamheterna i bygdens ambitiösa tidning, Inlandsbladet (för er som vill läsa första delen av berättelsen från fängelset i Arkangelsk, ladda ner det tidigare numret här)


Vill du veta mer? Kontakta Inger Karlsson på e-postadress [email protected]

Vill du att vi berättar om ditt byalag?

Mejla oss på
[email protected]   


Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter