Citygross backar och säljer åter mjölk från Skånemejerier




Citygross backar och säljer åter mjölk från Skånemejerier

Skånemejeriers produkter är tillbaka hos Citygross. Företaget säger att man tar tillbaka mjölken sedan man lyssnat på konsumenternas krav.

Anledningen till att detta sker nu är att det kommit nya konsumentreaktioner efter den senaste tidens händelser kring Coop och deras val av Arla som huvudleverantör.
- Det som hände Coop nyligen har även påverkat våra kunder. Diskussionen om att vi inte har Skånemejeriers dryckesmjölk dök upp igen. Därför har vi nu valt att åter ta in deras dryckesmjölk i vårt sortiment, säger Bengt Dowler, färskvaruchef vid Bergendahlsgrupp. Han påpekar att en del av Skånemejeriers produkter som Åsens mjölk hela tiden funnits kvar hos Citygross.

Det var hösten 2008 som Bergendahlsgruppen beslutade att Arla skulle vara huvudleverantör hos Citygross.
- Nu har vi lyssnat på konsumenterna och gett dem en valmöjlighet. Vi har kvar Arla som huvudleverantör. Inte minst därför att de har ett brett ekologiskt sortiment, säger Bengt Dowler.

Från i dag, fredag den 20 mars, finns Skånemejeriers sortiment åter i alla kedjans Skånebutiker.
- Vi är naturligtvis jätteglada över att ha Citygross bland våra kunder igen. Jag vill i det här sammanhanget passa på att tacka alla våra trogna konsumenter som tydligt visat att det närproducerade alternativet har stor betydelse, säger Bengt Jonzon, kundansvarig, vid Skånemejerier.

Läs mer i tidningen ATL


Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter