Nu börjar försäljningen av skidlägenheter ...




Nu börjar försäljningen av skidlägenheter ...

Nu börjar sportlovet i storstadsregionen och Mälardalen - och med den försäljningen av skidlägenheterna i Kungsberget. Resten av säsongen kommer en mäklare att finnas i backen hela tiden.
- Vi upplever att marknaden är väldigt intresserad av detta, säger mäklaren Jan Hedvall.

Egentligen tjuvstartade Fastighetsbyrån redan förra helgen med försäljningen men det är nu man sätter igång med storsatsningen.


- Vår huvudsakliga annonsering i rikspressen startar också nu, för storstadsområdet och Mälardalen. Och en mäklare kommer att jobba resten av säsongen uppe i backen, i en husvagn, berättar Hedvall.

40 bostadsrätter


Kungsbergets Veranda består av 40 bostadsrättslägenheter som byggs vid nuvarande campingen, nära till liften. I sommar byggs de första husen i etapp ett, och tills skidsäsongen börjar i december ska de stå klara.

Två lägenheter har redan blivit bokade och enligt Hedvall är intresset stort.

- Mäklaren på plats hanterar nu omkring 20 intresseanmälningar. Ingenting är förstås klart innan kontrakten är påskrivna, men vi upplever att marknaden är väldigt intresserad.


Under helgen får Fastighetsbyrån sällskap av både kommunen, Sandvikenhus och lokala företag. De arrangerar tillsammans "Leva i Sandviken" där man, under sportlovsveckornas lördagar, marknadsför Sandviken som bostadsort.

Läs mer i Arbetarbladet


Kommentarer

Var inte feg utan skriv något vackert!:

Vad vill du kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Smygreklam för din egen blogg/hemsida:

Här skriver du:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Allmänt BlogRankers.com
webvoter-omröstning
Ge din bedömning av bloggen

1 ganska dålig
2 mindre bra
3 helt ok
4 riktigt bra
5 väldigt bra

Se resultat
hit counter